show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender

show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender
Kommende show: Viko i Bø 3. februar 2023 - Billetter: kroaibo.no | Følg Norsk eliteWRESTLING på Facebook, Instagram og Twitter.

Idé til unik underholdning på arrangementer og events i 2020

Idéer til underholdning og show på events og arrangementer i 2020. Norsk wrestling. Foto.

Norges ukjente artister kan være nøkkelen til et unikt show på deres event

Har du ikke hørt om Ryan "the Destroyer" Howard, "Ikonet" Erik Isaksen, Espen Olsen, Bjørn Sem, Klin Kokos, Rayo Flores eller Stig "Slegga" Mortensen? Kanskje ikke så rart. Norske medier er ikke så opptatte av wrestlingshow. Norsk wrestling går ofte under radaren i den norske underholdningsbransjen, men det som er sikkert, er at norske wrestlere er artister i særklasse som kombinerer elementer av kampsport og bryting med spektakulære stunts og høy showfaktor.

"Action, spenning og show er kort oppsummert hva et wrestlingshow innebærer. Vår oppgave er å gi publikum unike showopplevelser som engasjerer publikum til å heie og bue. Det som er så gøy med wrestling, er at både unge og voksne lar seg fascinere når de får se wrestling live." - Erik Isaksen, norsk wrestlingpionér og arrangør.

Norsk eliteWRESTLING ble startet opp i 2009, og har arrangert show over store deler av Norge på alle typer arrangementer, blant annet på firma-events, familieshow på markedsdager, festivaler og kjøpesentre, såvel som show på kulturhus og arrangementer for voksne og studenter på konsertscener og i studentlokaler.

Vi er en seriøs samarbeidspartner som alltid har et stort ønske og engasjement til å levere et godt underholdningsprodukt.
Ta kontakt for å få tilsendt referanser!

Nedenfor er flere eksempler på show vi har arrangert.

Byfesten i Lillestrøm - Familieshow

Byfesten er det største årlige arrangementet i Lillestrøm. Wrestlingshow ble holdt foran en stor og engasjert folkemengde utendørs på Torget i Lillestrøm. Dette var et 30-minuttersshow med to kamper. Musikkvideo med klipp fra showet.


Fadderuka på Samfunnet i Ås - Show for studenter

Studentshow i forbindelse med Fadderuka for studenter på Ås. Arrangementet ble holdt innendørs på Aud.Max. Dette var et 90-minuttersshow med en turnering, der hovedkampen var tittelkamp om mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING. Videoen viser noen av høydepunktene fra hovedkampen.


Torgkvartalet i Stjørdal - Kjøpesenter-show for alle aldre

Vi holdt tre minishow á ca. 20 minutter, og det ble større og større publikum fra det ene showet til det neste. Publikum som aldri hadde sett wrestling eller noen av wrestlerne før, viste enormt engasjement og heiet og buet. Denne videoen viser kampen mellom Adrian Storm og "Ikonet" Erik Isaksen. Stemningen stod bokstavelig talt i taket, med barn og unge som nærmest var i ekstase da kampen ble avgjort!


Terminalen Byscene - Wrestlingshow med 18-årsgrense

Terminalen Byscene er en konsertscene i Ålesund. Et 90-minuttersshow med turnering og tittelkamp. Videoen viser noen stemningsklipp fra et variert show, som skapte liv blant de voksne tilskuerne.


Strynemessa - Familieshow på markedsdager

Et 45-minuttersshow for familiepublikum under markedsdagene på Stryn i 2012. Video med noen klipp fra showet, som samlet en stor folkemengde inne i idrettshallen.


Wrestlingshow på Norges Varemesse under messe-arrangement

I forbindelse med Fitnessmessen både i 2010 og 2012, satte vi opp flere wrestlingshow over to dager. Musikkvideoen inneholder klipp fra det ene arrangementet.


Spilliste med klipp fra flere wrestlingshowArtistbooking: Wrestling som live-underholdning på arrangementer og events i 2020

Lurer dere på om wrestlingshow kan passe som underholdning på deres arrangement eller event? Vi skreddersyr show for alle typer arrangementer og målgrupper. Ta kontakt for mer informasjon, tilbud eller booking.
Kontakt Norsk eliteWRESTLING | Booking underholdning, show, artister