show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender

show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender
Kommende show: Viko i Bø 3. februar 2023 - Billetter: kroaibo.no | Følg Norsk eliteWRESTLING på Facebook, Instagram og Twitter.

Norsk wrestling: Actionfylt underholdning for live-scener og studentsamfunn

Underholdning for studentsamfunn og konsertscener, studentshow og voksenshow. Artister, artistbooking, booking. Norsk wrestling. Foto.

Show for voksne og studenter

Flere av våre wrestlingshow har vært arrangert for voksne på live-scener som Union Scene i Drammen og Terminalen Byscene i Ålesund, og for studenter på studenthus som Samfundet i Trondhjem, Studenthuset Rokken i Volda og Samfunnet i Ås. Wrestling kan tilpasses forskjellige målgrupper, også show med 18-årsgrense for voksne og for studenter.

Men er ikke wrestlingshow bare for barn og ungdom? Nei, med noen enkle grep og justeringer, får wrestlerne friere tøyler, litt røffere stil og annerledes språkbruk som gjør showene mer velegnet for voksne tilskuere. Norsk wrestling består av action, spenning og høy showfaktor, masse knall og fall, dramatikk og humor. Wrestlernes oppgave, som artister, er å underholde publikum; Få de til å heie og bue - og juble når favorittene vinner.

Samfunnet i Ås arrangerte wrestlingshow under den årlige Fadderuka i 2017 til glede for studentene.
"Wrestling med Norsk eliteWRESTLING på Studentsamfunnet i Ås den 16. august 2017 var et vellykket arrangement. Det ble godt mottatt av publikum og Samfunnsstyret 2017 har fått mange gode tilbakemeldinger på arrangmentet." - Håkon Husdal, arrangementsjef Samfunnet i Ås.
Norsk eliteWRESTLING satte opp fem kamper med en rød tråd fra begynnelse til slutt. De fire første kampene handlet om å kvalifisere seg til kveldens hovedkamp, en tittelkamp der fire wrestlere skulle kjempe mot hverandre. Med spenning fra begynnelse til slutt, var det til slutt Ryan "the Destroyer" Howard som stakk av med seieren og ble ny mester. "Ikonet" Erik Isaksen, Turbo og Adrian Storm var også involvert i oppgjøret. Publikum fikk en spektakulær showopplevelse med en kamp som vekslet frem og tilbake med action i og utenfor ringen.

Nok snakk! Se denne videoen - med lyd - for å få et lite inntrykk wrestlingen og stemningen på dette studentshowet:

Artistbooking: Wrestling som underholdning på live-scener og studentsamfunn

Wrestling kan bookes til voksenshow på konsertscener og som studentshow, enten som enkeltstående show eller som del av et større arrangement, festival eller temafest. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, tilbud eller booking.
Kontakt Norsk eliteWRESTLING | Booking underholdning, show, artister