show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender

show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender
Kommende show: Viko i Bø 3. februar 2023 - Billetter: kroaibo.no | Følg Norsk eliteWRESTLING på Facebook, Instagram og Twitter.

Kjøpesenter-underholdning: Actionfylte show for alle aldre

Kjøpesenter-show. Underholdning for kjøpesentre i Norge. Artister, artistbooking, booking. Norsk wrestling. Foto.

Unike show for kjøpesentre

Hensikten med å arrangere show og underholdning på et shoppingsenter er å trekke kunder til senteret, sørge for at kundene oppholder seg på senteret og øke omsetningen. Mini-konserter, moteshow og barneunderholdning som klovner og tryllekunstnere, er eksempler på tradisjonell underholdning på kjøpesentre, men wrestlingshow er en annerledes og ny idé til kjøpesenter-underholdning i Norge.

Torgkvartalet i Stjørdal ble høsten 2015 det første norske shoppingsenteret som ga kundene sine muligheten til å oppleve wrestling på nært hold, og stemningen var god blant barn og voksne. I forbindelse med senterets årlige høstfestival, arrangerte Norsk eliteWRESTLING tre forskjellige minishow med jevne mellomrom utover en lørdag. Publikum vokste fra show til show, og mange av kundene så flere av showene da ingen av showene var like. Mange besøkende og god omsetning ble oppnådd som ønsket. På steder uten egne shopping-sentre er det mulig for handelsstandsforeninger å leie oss inn til markedsdager og liknende arrangementer i sentrum eller utendørs på torget.
"Profesjonelt fra a til å, både hva gjelder utstyr, rigging, kostymer,
opptrenden og ikke minst måten våre kunder ble ivaretatt.
" - Senterleder Torgkvartalet kjøpesenter, september 2015.

Sommeren 2017 besøkte vi Lillehammer og Strandtorget kjøpesenter, som syntes vi leverte imponerende show med flinke entertainere. De ønsket wrestlingshow i forbindelse med nattåpent, og på grunn av begrensede fellesarealer, ble showene satt opp utendørs på parkeringsplassen.

Våre wrestlere er erfarne artister som gjør sitt beste for å underholde og engasjere publikum, og de stiller opp på bilder og autografskriving, en viktig del av underholdningspakken vi tilbyr.

Se video med klipp fra sentershow på Torgkvartalet kjøpesenter i Stjørdal høsten 2015:

Artistbooking: Wrestling som kjøpesenter-show

Ovenfor har vi nevnt et par eksempler på steder der vi med stor suksess har sørget for vellykede kjøpesenter-show. Kanskje vi på deres senter kan sette opp et engasjerende og underholdende minishow - eller flere på samme dag. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, tilbud eller booking.
Kontakt Norsk eliteWRESTLING | Booking underholdning, show, artister