show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender

show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender
Kommende show: Viko i Bø 3. februar 2023 - Billetter: kroaibo.no | Følg Norsk eliteWRESTLING på Facebook, Instagram og Twitter.

Firmaunderholdning: Show på store og små firmaevents

Firmaunderholdning, firmaevent, events. Eventbyrå, eventbyråer. Booking av artister, show, underholdning. Foto.

Idéer til underholdning på events

For et eventbyrå eller en bedrift som skal arrangere et firmaarrangement eller en firmafest, finnes det et hav av alternativer å velge mellom av show og underholdning. Tradisjonell underholdning kan dreie seg om alt fra sangere og band til komikere og standup, men noen ganger gjelder det å finne showopplevelser som er unike, annerledes og minneverdige: En idé som kan oppfattes kreativ og nytenkende!

Med en blanding av sport, stunt og show, sørger Norsk eliteWRESTLING for topp underholdning med adrenalinfylt action, spenning og humor. Wrestling er lite utbredt i Norge, men våre wrestlere er i høyeste grad dyktige artister, og de fleste har også erfaring fra internasjonale arrangementer. Hvert enkelt show er unikt og tilpasses til mågruppe, tidslengde og budsjett. Utenom wrestlingshow, kan vi også utføre enkelte stuntmann-oppdrag eller leie ut wrestlingring til bruk som scene eller podium.

Firmafest, jubileum, lansering, kickoff, kundearrangement, messe, festival og konferanse er bare noen eksempler på arrangementer der wrestling - eller stuntoppdrag - kan arrangeres. Selv om vi holder til Akershus- og Oslo-området, har vi holdt live-show i en rekke av landets øvrige fylker: Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Hordaland, Nord- og Sør-Trøndelag, Oppland, Hedmark, Buskerud, Telemark, Vestfold og Østfold.

Artistbooking: Wrestling som underholdning på eventer

Høres det spennende ut å arrangere et annerledes og utradisjonelt underholdningskonsept på deres bedriftsarrangement?
Ta kontakt for mer informasjon, tilbud og booking.
Kontakt Norsk eliteWRESTLING | Booking underholdning, show, artister