show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender

show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender
Kommende show: Viko i Bø 3. februar 2023 - Billetter: kroaibo.no | Følg Norsk eliteWRESTLING på Facebook, Instagram og Twitter.

Norske artister? Wrestlere byr på underholdning i en unik sjanger

Wrestlere, artister, entertainere. Norsk wrestling. Artistbooking. Booking show, underholdning. Foto.

Underholdning og artister til arrangementer og events

Wrestling er et sceneshow som skiller seg fra det meste innen kultur- og underholdningsbransjen i Norge. Et wrestlingshow inneholder mange ingredienser, blant annet knall og fall, spektakulære stunts, humor og dramatikk. Er en wrestler en sportsutøver, stuntmann eller skuespiller? Hverken eller. Wrestlere har atletiske ferdigheter, behersker ulike fall- og stuntteknikker, og kombinerer med karakter- og publikumsspill. Wrestling defineres gjerne som sportsunderholdning, og denne formen for underholdning kan appellere til de fleste aldersgrupper. Show kan settes opp på alt fra markeder, messer og festivaler til arrangementer på kulturhus, studenthus og andre konsertscener så vel som på eventer for bedrifter.

Når det planlegges underholdning på arrangementer og kulturscener, er neppe wrestlingshow neppe idéen som spretter først opp i en brainstorming. Nettopp derfor vil showarrangører kunne fremstå som nytenkende og kreative i samarbeid med Norsk eliteWRESTLING. Show kan bookes av direkte av organisasjoner, firmaer og andre arrangører. Eventbyråer og artistformidlere er velkomne til å ta kontakt for samarbeid.

Booking av underholdning og artister

Høres det spenndende ut å arrangere underholdning utenom det vanlige?
Ta kontakt for mer informasjon, tilbud og booking.
Kontakt Norsk eliteWRESTLING | Booking underholdning, show, artister