show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender

show, kultur, underholdning, hva skjer, norsk wrestling, wrestling i norge, kulturkalender
Kommende show: Viko i Bø 3. februar 2023 - Billetter: kroaibo.no | Følg Norsk eliteWRESTLING på Facebook, Instagram og Twitter.

Idé til underholdning på markedsdager, festivaler og andre arrangementer

Sommershow. Artister, artistbooking. Booking show og underholdning. Markedsdager, festivaler, arrangementer. Foto.

Utendørs sommershow på markeder og festivaler

Wrestling kan arrangeres utendørs i årets varmeste måneder. Skal dere arrangere underholdning utendørs i sommer, kan vi sette opp et actionfylt show som kan tilpasses til alle slags målgrupper enten det er snakk om familier, ungdommer eller voksne. Våre show kan være i sammenheng med for eksempel markeder og festivaler, handelsdager i regi av handelsstanden eller aktiviteter som kommunen setter opp på torget.

Mange av våre utendørs arrangementer har vært over store deler av Norge fra mai om våren til september om høsten, blant annet Tønsbergmessen (Vestfold), Festdager i Skien (Telemark), Sommerfillan på Hitra (Sør-Trøndelag), Hamar Mart'n (Hedmark), Byfesten i Lillestrøm (Akershus), Goldagan (Buskerud) og Valdresmarken på Fagernes (Oppland). Selv om dette hovedsakelig har vært familieshow, kan vi også sette opp show for voksne på firmafester, sommerfester og andre events og happenings.

Wrestlingshow er en liten nisje i den norske underholdningsbransjen, men det er det som gjør showene våre annerledes, ekstra fascinerende og minneverdige.


Booking av show og artister til arrangementer

Høres det spennende ut med et unikt, actionfylt og spennende wrestlingshow på deres arrangement?
Ta kontakt for mer informasjon, tilbud og booking.
Kontakt Norsk eliteWRESTLING | Booking underholdning, show, artister